maanantai 2. kesäkuuta 2014

Matkijanärhi, Tilikum, Instagram

Ajatukset laukkaa tuhatta ja sataa mutta mistään ei saa otetta. Turhautuminen kasvaa ja lopulta kaikki mitä piti tehdä, jää tekemättä. Kuulostaako tutulle?

Siltä minusta tässä on tuntunut päivänä jos toisena. Ja paljon tässä on tapahtunutkin, en vaan ole saanut aikaseksi kirjottaa tänne mitään, edes kuulumisia. Mistään fiksusta nyt puhumattakaan. Juttuhan on siis niin että minäpä sain töitä! Aloitan ensi viikolla mäkkärissä! Minä odotan ihan innolla koska luulen että se on monipuolinen työ jos ei muuta!

On mulla nyt ollu vaikka mitä mistä ois tehny mieli kirjoittaa mutta en oo saanu aikaseksi, oon puuhastellu kaikkea muuta. Luin esimerkiksi Nälkäpelit! Miks, oi miksi en ole lukenu niitä aiemmin!? Taisi kohota suoraan minun lempparisarjaksi. Aivan totaalisen upea sarja joka piti kynsissään ensimmäisestä lauseesta viimeiseen, kaikkien kolmen kirjan ajan.


Luin myös Näkijän tarinan ja aloin lukemaan Kaaberbolin toistakin saagaa nimeltä Katrionan tarina. Saa nähdä mitä se tuo tullessaan, tuon ykkösosan luin tänään, pitääpi hakea kaksi muuta tässä joku päivä jos saisi ne vaikka luettua ennen kuin työt alkaa.


Lukemisen ohella olen myös kirjoitellut. Hion omaa maailmaani ja tarinaani, tarkkaa ja kuluttavaa, turhauttavaa ja ärsyttävää hommaa. Mutta ihan älyttömän mukavaa siinä samalla.


No, tulin vaan tarinoimaan että hengissä ollaan. Seuraavaksi ajattelin kirjoittaa ajatuksia ja tuntemuksia mitkä heräsi kun katsoin Janin kanssa lauantaina elokuvan nimeltä Blackfish.

Ja ainiin! Minut löytää nykyään Instagramista, eli jos haluaa seurata kuvasaastetta elämäni menosta niin nimimerkillä redeliina löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti