maanantai 4. elokuuta 2014

En olekaan kuollut!

Vaikka välillä tuntuikin siltä.. Hengissä kuitenkin ollaan ja taas hyvillä mielin. Minun urani pikaruokalassa päättyi ennen kuin ehti kunnolla edes alkaa ja hyvä niin, ei todellakaan ollut minun paikkani. Nyt sitten yritetään etsiä jotain muuta, sopivampaa, hommaa ja katsellaan mihin polku vie.

Töiden ohella ei paljon muuta jaksanut ja ehtinyt kun salilla käydä, kaikki niin sanotusti ylimääräinen, kuten blogin päivittäminen, jäi pois. Sen lisäksi etten yksinkertaisesti viihtynyt kyseisessä työpaikassa, tuntui että elämä töiden ulkopuolellakin jäi tosi laihaksi kun ei jaksanut yhtään mitään. Se että polki pyörällä töihin, matkaa on jotain 5-6 km, oli kahdeksan tuntia töissä ja kävi salilla joko ennen, tai jälkeen töiden, kävi välillä todella rankaksi.

Mulla kipeytyi selkä tossa viime viikolla ja olin viikon käymättä salilla. Tänään siis ekaa kertaa viikkoon ja ai että tuntui hyvälle. Ihan uusilla voimilla jotenkin pystyi taas toimimaan, tästä tää elämä taas alkaa! :D

Huomenna ois sit luvassa vähän tulosten päivittelyä, ihan kaksin käsin koska heinäkuultahan jäi jutut kokonaan välistä. Tästä tää lahtee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti